Hur länge håller ett Garmin armband?

Ganska länge visar det sig!
Till min stora sorg gick bandet till min Garmin 920 XT sönder samtidigt som jag gick in på hotellgymmet i Kristianstad i tisdags. Det fick mig att fundera på hur länge jag haft min Garmin?
Efter lite efterforskning på Garmin connect kom jag fram till att jag köpte den i december 2014, det vill säga samtidigt som den kom ut på marknaden. och jag har sedan dess använt den på 1210 träningspass under totalt 1299,6 timmar.
Det tycker jag är helt acceptabel kvalitet för ett plastarmband?

Dessutom så var det inte särskilt dyrt att köpa nytt. Fick två stycken för under 300 kr. Och jag måste erkänna att den är snyggare nu. Borde gjort det för länge sedan. Nu måste jag döpa om min polkagrisklocka till något annat.

Träningen fortsätter att gå bra. Har legat på över 60 km löpning ett par veckor på raken nu och den totala träningen fortsätter att ligga över  10 timmar. Vilket är bra för mig, till och med mycket bra.
Längdskidåkningen gör att jag får lite ont i hälsenorna, särskilt den vänstra. Men nu är det bara en vecka kvar tills att jag slipper harva runt med skidor på fötterna.
Var uppe i Borlänge för en vecka sedan, då körde jag ett pass på 26 km. Det längsta för mig hittills. Totalt har jag gjort 61 km. Naturligtvis alldeles för lite för att få en bra vasaloppstid, men jag är övertygad om att det kommer att räcka för att få mig runt. Det vågar jag dock inte säga till dem som åker mycket skidor, de verkar ha en annan syn än mig på detta.
Om en vecka vet vi.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.