London Weekend

20161008_134108_resizedOch så har det gått en vecka till. Så här på söndagskvällen så filosoferade jag lite om hur fort veckorna går. Ingen nyhet naturligtvis, men då och slår det mig, och då gäller det att se till att man utnyttjar tiden. Denna vecka gjorde jag något lite extra. Jag och Viktoria var i London torsdag till söndag. Vädret var varmt och fint och vi hade det fantastiskt bra. Rekommenderar varmt, för den som råkar vara på plats, att se ”Book of Mormon” otroligt rolig musikal. Grymma artister och en riktigt bra story.
Träningen har varit lite lugnare även denna vecka. Precis som20161009_094049 planerat. Sprungit ett par pass, varav ett snabbtempo. Ovanligt nog varit på gym tre gånger. Mycket core och lite överkropp. Hann med ett paddelpass med kajaken också. Jag får ihop mina timmar fast jag tycker jag tar det lugnt, vilket förvånar mig. Inser att jag gått upp till en ny nivå, sex timmar är en låg veckoträningsdos nu, det var det knappast förra hösten.
Gå upp tidigt och springa i en annan stad är alltid lika roligt. Jag lämnade hotellet kvart i sju på söndagsmorgonen. Hann med 11,5 km i en lugnt uppvaknande London. På vägen hem till hotellet sprang jag på Southbank med solen som gick upp över Tower bridge. Fantastiskt vackert. Tyvärr ingen kamera med mig.
Hotellet vi bodde på var riktigt bra med ett helt ok gym. Alla vi som bor på hotell ibland vet hur torftiga gymmen ibland är, fast bilderna på nätet ser så bra ut. Dessutom stod det vattenflaskor och handdukar och väntade i receptionen när jag kom tillbaka från löpturen, himla fint. Läget, 300 meter från Towern gjorde inte det sämre.
Den kommande veckan ska jag köra några lite tuffare pass. Hoppas jag hinner med det, har lite resor även denna vecka.

One thought on “London Weekend

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.