Dubbelpass

vecka 1Efter en välbehövlig vilodag var det dags att ge sig på träningen igen.

Gick upp innan sex, slängde i mig lite filmjölk och tog mig till simhallen där jag var redo att hoppa i badet klockan 06:30. Så dags finns inga barn där 🙂
Det var ganska lugnt med inte för många pensionärer att simma in i. Startade som vanligt upp med 200 meter uppvärmning, sedan körde jag 1900 meter, med dolme, i ett sträck. Möjligen gav klockan mig någon extra hundring, den gör det ibland, men oavsett så är det de längsta jag någonsin simmat utan vila.
46 minuter tog de 1900 meter vilket skulle ge 1:32 på det dubbla, Ironman distansen. Känns otroligt bra! Visserligen så blir man trött om man simmar längre, men det går snabbare med våtdräkt. min måltid på IM har varit 1:45 (maximalt tillåtna är 2:20), så det känns ju möjligt.

Efter en ganska lugn arbetsdag, möten i Stockholm, så kom jag hem strax efter fyra och satte mig på trainern. Låg i ganska bra, det märks att jag blir bättre o bättre. Höll på en och en halv timma.

Medan jag satt på cykeln bestämde jag mig att det var dags att byta från min landsvägscykel till Tri-cykeln, så det blev kvällens pyssel. att byta bakdäck och montera in TRI-cykeln i trainern alltså. Så nästa gång blir det nya cykeln.
20160112_184315_resized

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.