Dubbelpass

Gick upp 05:30 för att hinna med en timma på trainern innan det var dags att väcka grabbarna och ta sig till jobbet. Det var seeegt att gå upp, men till slut tvingade jag mig upp.

Efter träningen visade det sig att min yngsta var sjuk så jag hade ändå ingen brådska, det blev till att vara hemmapappa med en magsjuk son.

Lugn dag med halvfart på jobbet innan jag insåg att jag behövde röra på mig mer för att må bra. Kommer missa träningen på fredag också. Så det blev en sväng till simhallen.
Uppvärmning 200 meter
3 x 500 med dolme
Nedsimning 100 meter.

Mitt i den andra intervallen stod det plötsligt en dam mitt i vägen, och hon gick rätt in i/mot mig. Det ville sig inte bättre än att jag klippte till henne med vänsterhanden mitt i ett crawl-tag, träffade kanske med klockan, vet inte. Resultatet blev i alla fall att hon började blöda näsblod, ordentligt!
Jag stannade upp och bad självklar om ursäkt, men hon erkände direkt att hon gick in i mig och stod väldigt dumt till.
Hmm, lite konstigt, störde mig säkert i 50 meter, sedan glömde jag bort det tills nu när jag började reflektera över dagen.

i övrigt kan jag konstatera att jag hade ont i högerskuldran/axeln de första 700 metarna, sedan gick det över. Lite märkligt, men det finns uppenbarligen ingen anledning till att inte simma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.