Simning

I går kväll, måndag, var jag riktigt trött i kroppen. Efter att jag fixat middag till mig och äldsta grabben hällde jag ned mig i soffan och reste mig inte på flera timmar. Eftersom jag vanligtvis är hyperaktiv är detta inte riktigt normalt. Jag har dock tränat hårt många dagar på raken, så det var inte så konstigt, men en oro om en annalkande förkylning dök upp…

05:50 ställde jag klockan på. Upp, upp och iväg, i alla fall till simhallen.
200 m uppvärmning
4 x 50 med dolme
25 m benspark med platta
100 m nedsim
När jag kom till simhallen och efter uppvärmningen började jag verkligen undra om jag är riktigt frisk i huvudet. Vad gör jag där klockan sex på morgonen en semesterdag med lätt ont i halsen och klart ont i höger axel?
Efter den första femhundringen, när de dumma tankarna försvunnit och smärtan i axeln lagt sig, kändes det väldigt mycket bättre. Inte så mycket folk, jag simmade i ett lugnt och skönt tempo, inte ont någonstans och det kändes som att jag kunde hålla på hur länge som helst. Efter simningen hem igen och en lugn frukost, satt i 30 minuter och filosoferade.

Nu ska jag rafsa ihop kläderna för fem dagar i Grövelsjön. Jag och Viktoria ska till Storsätra Fjällhotell i Grövelsjön och i morgon klockan 13 ska vi på längdåkningskurs, det ska bli jättekul att lära sig en ny sport.
Ska också bli kul att se Viktoria på skidor, att se henne i fjällandskap och i fjällmiljö. Jag har svårt att tänka mig henne tassa runt i de allmänna hotellytorna i underställ efter skidåkningen. Men förmodligen har jag fel, hon verkar passa in i de flesta miljöer.
http://www.storsatra.se/

Det ska bli en riktigt bra Nyårsvecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.