Sista dagen i Grövelsjön

Vaknade innan sju i morse, smög upp utan att väcka Viktoria och satte mig i lobbyn med en kopp kaffe. Satt i nästan en timme och njöt av livet och skrev förra blogginlägget.

Efter en lugn frukost med Viktorias pappa så satte vi oss i bilen och körde de fyra kilometrarna upp till STF fjällstationen Grövelsjön. Tanken var att vi skulle ta oss upp på fjället men det blåste lite för mycket så vi tog en promenad ned till sjön istället. Efter en dryg timmes promenad, upp och ned, så var vi tillbaka och det var dags för lunch på fjällstation.

Efter lunchen så tog Viktoria bilen ned, hennes vurpor från igår hade gett blåmärken som fortsatt kSkidåkning lördagändes, och jag satte på mig laggen och körde nedåt. Jag hade först en nedförsluta i ett par kilometer, sedan blev det en två kilometers uppförsbacke där någon jobbig mänska försökte köra om mig, naturligtvis så hindrade jag det, men jag var ordentligt trött när jag svängde höger och hemåt. Där träffade jag på de riktigt branta backarna, när de flackade ut så var jag helt slut! Gårdagens löpning hade tagit ut sin rätt, musklerna var slut, jag orkade inte lägga över vikten och då kändes det som att det var bakhalt, då blev det ännu värre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.