En bra träningsvecka

warszawa
Kulturpalatset i Warszawa

Efter att inte riktigt levererat träningsmängden, som jag borde haft, har jag nu haft en riktigt bra träningsvecka. Jag konstaterar att det självklart är lättare att planera och genomföra träningen när jag inte har en massa resor med övernattningar och middagar med kunder. Tror att detta var första veckan sedan jag bytte jobb som jag inte hade någon övernattning. Mycket enklare som sagt.

sufferfest-26-nov
Sufferfest

Började veckan med frisimskurs på måndagskvällen, som vanligt. Jag hade varit i Warszawa hela helgen innan med studiekompisar sedan sjökaptenstiden. Levernet i Warszawa var inte särskilt hälsosamt och sömnen blev det lite för lite av, (men också lite kultur som kulturpalatset ovan) så simningen var knäppt jobbig. Fick kramp säkert tio gånger och tjejerna på min bana dominerade mig fullständigt. Hade dock väldigt roligt i misären. Sedan blev veckan bättre. Två pass på trainern, ett långpass på 20,5 km, roddmaskin och ytterligare 2500 frisim. Frisimmet var
kul för Alexandersson dök upp. Han fick ihop några hundra meter mindre än mig men Oj vad han har utvecklats. Jag försökte ge lite tips som han lyssnar tacksamt på.
Sex timmar 20 minuters träning, och då talar jag bara om passen fram till fredag.

20161127_095348_resized
Testar halvmaratonsträckningen

Lördag morgon var det Sufferfest som vanligt. Det är Strängnäs cykelklubb som har ett samarbete med gymmet Balanze i Strängnäs. Är man bara medlem i SCK är man välkommen att lida på spinningscyklarna. Stenvall körde verkligen skiten ur mig denna gång. Jag tror aldrig att jag svettat så mycket som jag gjorde denna gång. Det var pölar på golvet under mig och under alla andra. Avslutade med några km på löpband direkt efteråt.
Lördag eftermiddag var det lussebak med grabbarna. Ta fram adventsstakar, hänga upp utomhusbelysning på huset osv osv. Inte utan att jag var ganska trött när det var dags att sätta sig och äta middag. Ett glas rött och flickvän förgyllde kvällen.

julbord
Julbord Gripsholms Värdshus

Söndag morgon var det dags igen. Hade lagt ut om ett långpass klockan nio, tänkte testa bansträckningen för klubbens halvmarathonlopp om 14 dagar. Men då det blåste sjukt mycket och var en temperatur runt noll så ändrade jag mig i bilen ditåt. På plats fanns dock sex kompisar som gärna ville det, så det blev ett halvmaraton på 1:50. Efter målgång visade Garminklockan på en återhämtningstid på 54 timmar. Nästa vecka får det bli en lugnare vecka. Gärna många timmar, 10,5, men inte lika tuffa pass.

Eftermiddagen tillbringades på Gripsholms Värdshus med Julbord för storfamiljen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.