I morgon kör Vi IRONMAN

Målrakan, snart är vi där
Kolla in simningens avslutning

Vi kom ned till Kalmar strax efter klockan sex på onsdagen. Vi som var på plats hade gemensam middag på ett tapas ställe i centrala Kalmar.
Det är uppenbart att det finns nervositet i gänget. Varierande grad och den varierar dessutom med tillfällena. Men vi kan åtminstonde skratta åt det.
Vi bor 20 minuters promenad från centrum i en lägenhet som Linda har ordnat. Stort tack för det!

Torsdag morgon vaknade jag som vanligt tidigt, startade kaffebryggaren och väntade på att resten av gänget skulle vakna. Efter frukost så tog vi oss in till centrum för en morgon jogg med Triathlonproffset Karl-Johan Danielsson som representant för Compresssport Sweden. Han gav oss fina tips inför lördagen samt att vi sprang några kilometer på banan.

Morgonjogg med Compressport

Vila i solen efter simningen

Därefter tog vi oss ned till Kalmar hamnbassäng och provsimmade lite. Alla bojarna låg ute så vi fick en väldigt bra känsla om hur banan ligger och fungerar. Självklart var jag lite nervös för hur min nyckelbensfraktur skulle kännas. Redan att sätta på våtdräkten var en utmaning! Första simtaget med vänsteerarmen gjort skitont, jag blev livrädd och en massa mörka och negativa tankar flög igenom mitt huvud, men när jag tog några tag till kändes det väldigt lite, så jag gjorde nog bara något fel med det första taget. Simningen gick fint. Bakgrunden gjorde sitt, spegelblankt och sol från blå himmel. Inte helt oväntat så hade jag ont i axeln efteråt. Smärtan kändes några timmar efteråt, men framåt middagsdags hade den försvunnit.

Vila i Clausthaulers sponsorhörna

På eftermiddagen tog vi 45 minuters cykling, mest för att känna att cyklarna fungerade. Det var en himla massa bilar överallt, så det var inte den bästa cykelturen, men allt gick bra och den lämnade ändå en positiv känsla efter sig.

Idag, fredag, blir det till att ta det lugnt. Inte ta några långa promenader som igår. Mest vila och samla/spara energi. I eftermiddagen kör vi bike checkin och därefter samlas vi för några sista timmars peppande av varandra.
Ikväll blir det lugnt. Många i Kalmar kommer ha svårt att somna, vrida och vända på sig i sängen, ha svårt att somna och ha ångest över vad man glömt, vilka förberedelser man kunde ha gjort annorlunda och hur det ska gå i morgon. Jag kommer vara en av dem.

I morgon, då är vi starka, då kör vi, Lycka till mina träningsvänner!
Jenny Andersson, Susanna Gustavsson, Stefan Alexandrsson, Sebastian Lund, Anders Stenvall, Björn Larsson Damir Kadic  & John Eriksson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.