Start på träningsveckan

Började veckan med den vanliga måndagssimningen. Första gången med klubben denna säsong, jag var ju sjuk förra måndagen. Jag höll ett bra tempo rätt igenom och jag kände mig stark. Jag simmade inte med ”mina” tjejer, utan med tre killar som var något sämre. Även om det var skönt att vara bäst på banan så ska jag se till att jag simmar med tjejerna nästa vecka. Allt enligt devisen att man tränar och presterar bättre om man tränar med människor som är bättre än en själv. Totalt blev det 1850 meter
200 m uppvärmning
8 x 50 teknik, killekill ut och catch up hem
9 x 50 med dolme
6 x ( 50 accelererande, 25 3/5/3/5-andning & 25 dubbel vä, dubbel hö
8 x 50 vanligt

Tisdagen blev det cykling på trainern. Andra passet på Trek cykeln. Hittade ett nytt grepp så att det blev mycket vilsammare. Satt 94 minuter och trampade på ganska bra. Klart godkänt pass.
Den stora frågan är nog inte om jag kan öka passen till tre timmar, som jag ska. Den stora frågan är om jag överlever uttråkningen. Tack och lov för Netflix, men det är fortfarande tråkigt.
Förhoppningsvis kan jag köra utomhus om två månader.

Tony- o Tegenrundan

Onsdag stack jag från jobbet strax efter fyra och jag o Tegen kom i väg vid fem. Det var sex grader varmt men blåste lite kallt, så mössan fick vara på, dock utan handskar.
Vi tog den vanliga TonyoTegenrundan, det blev 14 km på 1:15. Vi körde i planerade 5:25-tempo förutom mellan 10 och 12 där vi drog upp till 4:45 –bara för att vi kan 🙂
Det var ett bra pass, lugnt och fint precis som det ska vara. Vi snackade mycket om träning, kost, tävlingarna vi ska genomföra i år och att undvika skador.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.