Tre veckor kvar till IM

Det har varit en dålig träningsvecka men en fantastiskt kul, rolig och energigivande vecka.

I söndags flög jag till Visby och var kvar där till onsdag eftermiddag då jag tog färjan hemåt. Ingen träning i Visby detta år då jag hade haft tävling på söndagen. Tre vilodagar.
Visby vistelsen var riktigt bra, jag var med på ett par arrangemang och besökte en massa andra. Roliga middagar och mingel på kvällarna och många återseenden av folk i branschen. Dessutom hade jag min flickvän med mig, och då vi gick på varandras event fick jag lite mer inblick i hennes värld.

10 juli
Skärhamn

Kom hem sent onsdag kväll, var för trött för att orka träna men torsdag morgon stack jag iväg på en längre cykeltur innan jag packade in väskorna i bilen igen och körde ned till Göteborg. Jag och flickvännen gjorde en tour till Göteborg. Träffade tre mycket goda vänner de tre olika kvällarna. Vi hann även med en tur till akvarellmuseet i Skärhamn och en fantastisk kul promenad genom det totalt ombyggda Lindholmen och Eriksberg. Göteborgarna har verkligen byggt upp en helt ny stad på Hisingen.
Träningen under dessa dagar sträckte sig ett långpass i löpning och 45 minuter på hotellgymet. Så när jag kom hem på söndagskvällen så stack jag ut på en 60 km cykeltur i nära 31 km/h. Det får jag vara nöjd med efter en vecka då jag somnat lätt onykter alla kvällar utom en. Kanske inte den bästa uppladdningen inför IM om tre veckor. Bara sju timmars träning denna vecka. Men veckan har varit fantastiskt kul, jag har träffat många mycket kära vänner och fått så mycket energi. Den energin kommer att hjälpa mig igenom de närmsta veckornas tuffa träning.

2 thoughts on “Tre veckor kvar till IM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.