Dubbelpass :-)

Då Simträningen slutat för säsongen så hade jag ingen träning på måndagskvällen. Jag funderade på att sätta mig på trainern 90 minuter men då jag inte kände mig helt 100% så gick jag och lade mig tidigt istället.

Så i stället gick jag upp tidigt i morse och var vid simhallen 06:00. Jag tog den vanliga uppvärmningen på 200 meter, sedan 3 x 500 med dolme och nedsim på 100 meter. Jag kände mig stressad och inte riktigt sugen, så jag struntade i den fjärde femhundringen.

Efter jotisdags långpassbbet så träffade jag Tony på bolaget, vi talade om att ta en runda efter att vi båda varit hemma och fixat middag till respektive familj. Jag trodde nog han skulle nobba, så jag tryckte i mig två hamburgare något jag fick ångra en halvtimme senare då han ville ut.

19:05 stack jag hemifrån för att träffas vid brofästet 19:15. Det blev Tony-o-Tegenrundan, totalt 16,4 km i 5:19 tempo. Sprang genom skogen sista km, där gick det i sex tempo viket drog ned snittet lite. Ett bra som pass jag får vara nöjd med.
Bra start på ledigheten 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.