Juldags MTB

Julafton var  bra och vilsam. Jag, mina fyra ungdomar, flickvän och hennes två barn var hos mig. Då ingen av oss frossar i mat eller godis så var det lagom mycket ätande, och som alltid, väldigt mycket mat över.
Läste Jonas Coltings blogg där har förfasar sig över att vi frossar i oss mat sedan 1a advent fram till 3-dagen, och därför rekommenderar han halva fastedagar och undvika gröt och kolhydrater. Jag kan inte hans matvanor, men jag känner inget behov av det. Åt mig mer mätt än vanligt, men inte mer än att jag var hungrig till frukost.

Juldags MTBViktoria med barn stack strax efter 10 och jag med dem. Fast jag lämnade på MTB och de till sin mamma/mormor med bil. Skogarna var torrare än jag trott så jag vågade trycka på lite mer än vanligt. Tog flera partier som jag inte vågat chansa på den sista månaden, kändes mycket bra.
Tog den vanliga rundan men då jag brukar svänga hemåt så tog jag höger i stället och körde 60% av MTB banan. Även den gick väldigt bra. Inte minst känner jag inte av axeln lika mycket som vanligt.

En vurpa hann jag med också, byxorna gick sönder och jag fick duscha bort jord och barr ur såret när jag kom hem. Men jag kan inte påstå att det nu, efter två timmar, gör särskilt ont.

Det blev 32 km på 1h 54 minuter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.