Långpass med Tegen och en ny Pannlampa

Hade en lugn dag på jobbet idag också. Skulle hålla ett föredrag om sjöfart på Detaljhandelns Logistikdag samt delta i en paneldebatt. Det var 125 människor där och mitt föredrag gick riktigt bra. Förhoppningsvis fick jag några av deltagarna att börja fundera på alternativ till lastbil. Då yngsta grabben fortfarande var sjuk blev det till att ta sig hem efteråt, så jag var hemma strax efter två. Lugn dag som sagt.pannlampa

Tegen och jag stack ut vid halv fem. Jag sprang ned till Tosteröbron där han mötte upp. Han har samma pannlampa och samma reflexväst från ”Tunnelrun”. Jag kunde konstatera att man syns väldigt bra! Dessutom är pannlampan riktigt bra, även när vi sprang på en oupplyst väg såg vi Långpass med Tegenperfekt.Lampan är en Silva Trailspeed X. Jag fäste både lampan och batteriet i pannbandet och det störde  i princip inte alls. Lägger man batteriet i fickan istället kommer man inte känna något, den är riktigt liten och lätt.

Löpningen gick också bra. Det blev 15,3 km i 5:18-tempo. Var lite förvånad över att det gick såpass snabbt. Vi tyckte båda det var lite tungt idag.
Pulsen höll sig mellan 130 och 140 så som den ska göra på mig under långpass.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.