Tempopass

När jag kom hem igår hade trädgårdsmästaren som jag hyhäckrt in gjort halva sitt arbete. Klippt min avenbok runt hela tomten. Den är typ åtta meter hög och 3 meter bred vid basen. Nu är den tuktad till 4-5 meter. Jag och min äldsta grabb drog ris, vissa stora som träd, i dryga en timme, det blev en extremt stor hög! Det kändes i kroppen och jag fungerade verkligen på om det var rätt dag för ett tempopass som jag hade på schemat?

Jag fick hjälp i mitt beslut då min flickvän dök upp. När vi släpat färdigt, märkligt nog? Hon var sugen på en löptur. Hennes fart ligger på strax över 7-tempo, max längden är runt 5 km. Dock, hon började för några månader sedan och hon har en schyst utvecklingskurva.

Vi körde ett första varv i hennes tempo vilket får ses som en långsam uppvärmning för mig. Dock mycket trevligt då vi samtalade hela rundan, jag mer än henne andra hälften J
Sedan tog hon bilen hem och jag tog ett varv till samt sprang hemåt. Då blev det 6,8 i 4:40-tempo samt ytterligare 2 km i nedjoggningstid. Totalt blev det ganska exakt 13 km.

Idag onsdag satt jag på en konferens hela dagen. Tror inte jag gått 1000 steg!
Hann med 40 minuter i gymmet innan middagen, bål, rygg och armar. Nu är det klart och jag ska till baren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.