Helgträning och pyssel med nya bloggplattformen

Fredagen var en ganska intensiv dag på jobbet, men jag lyckades ändå komma därifrån vid fyra och kröp ned i bassängen i Strängnäs klockan fem.
Startade upp med mina vanliga 200 meters uppvärmning med lite bensparkar vid varje vändning. Sedan blev det  2000 meter med dolme i ett svep. Det längsta jag någonsin kört utan pauser, det känns verkligen att jag utvecklats. Påfallande var också, när jag experimenterade lite, hur mycket längre jag kommer på varje tag om jag spänner magen, jag visste naturligtvis detta i teorin, men jag har inte upplevt det själv tidigare.
I medel körde jag, enligt klockan 14 simtag per 25 meters längd. Nådde 12 några gånger men också så dåligt som 16 simtag. Självklart sparar jag väldigt mycket energi om jag kan hålla 12 istället för 20 procent fler på varje längd. Teknik, teknik, teknik!
Tittar jag ett år tillbaka så har jag förbättrats i längd och snabbhet, men inte så mycket gällande antal simtag. Tolkar det som att jag blivit starkare, men inte så mycket bättre rent tekniskt. Totalt simmade jag 2300 meter på 1:03.
Senare hade jag underbar kväll med min flickvän och min äldsta son.

Lärdag = Sufferfest!
Jag hade aviserat att jag bara kunde vara med 1:15, och Anders och Conny var snälla nog att anpassa dagens pass till mig 🙂
Det var 15 personer därpuls sufferfest 16 jan, det får plats ytterligare sex stycken i lokalen, så när längdåkningen tar slut gäller det nog att vara där lite tidigare. Det var ett riktigt tufft pass med fyra toppbestigningar, pulsen drog iväg lite överraskande mycket och jag tyckte det var tungt. Detta förvånade mig då jag haft två vilodagar denna vecka, jag borde känna mig stark.
Anledningen visade sig på kvällen och morgonen efter, jag har blivit förkyld, så det blir ingen löpning idag. Jag är inte jätteförkyld, men då det är minus 15 därute så verkar det dumt. Ska få med mig grabben på en långpromenad istället innan jag ska ordna hans födelsedagsmiddag.

 

I övrigt har jag hela helgen lagt mycket tid på att aktivera den nya bloggplattformen, Pyssligt är det minsta jag kan säga.
Men resultatet blir nog bra!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.