Tillbaka i träningsselet igen efter en Trysilhelg

Kom hem från en grabbhelg i Trysil. För lite sömn och för mycket öl, tyvärr även lite för lite snowboard, det regnade, samt att after skin drog. Sjukt kul var det dock!
Desto tuffare var det då att jag, efter kommit hem och förberett middagen för grabben och mig, klädde på mig löparkläder och stack ut i söndagskvällen. Knappa milen i 5:03-tempo. Förvånansvärt bra tempo efter den helgen, men var väldigt skönt att det inte var 15 km jag skulle köra.

Frisimskursen kändes som vanligt tufft att ta sig till. Det är imponerande att det är dryga 20 personer där varje måndag. Halv nio på kvällen är verkligen lite sent att starta!Tisdagslångpass
Tufft pass, över 2000 meter. Var verkligen trött efter träningen och jag fick galet ont i vaderna av kramp i omgångar.
Fast det roligaste vara att kompisarna i min bana undrade om det läckt något avloppsrör eller så? Jag visste sanningen, min dåliga mage efter helgen i Trysil gjorde sig påmind, Calles chilli är grym.

Klockan sex på eftermiddagen på tisdagskvällen hade vi bestämt att ses vid brofästen, det var dags för löpning.Jag och Tony stack ut på ett pass i lugnt tempo, vi behövde båda rensa hjärnan efter varsin tuff dag på respektive jobb.
17, 6 km blev det och jag kom över de viktiga 90 minuterna som behövs för att det ska vara ett riktigt långpass. Tempot var 5:17 vilket var lite onödigt snabbt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.