Helgen

SufferfestVar träningsledig torsdag och fredag, så min kropp borde varit pigg och alert! Tyvärr förstörde jag detta genom att vara på mingel på torsdagen och dricka öl med kompisar på fredagskvällen. Så med för lite sömn två kvällar i rad satte jag mig på spiningcykeln lördag morgon. Vi var närmare 15 personer, bland annat Stenvall, John, Peo och jag tyckte nog att alla såg piggare ut än mig 🙂
Det blev tungt, inget snack om det, förmodligen gav det ingen förbättrad kondition men jag var där, träffade vänner, byggde pannben och vem vet, kanske gav det något även i träningsväg?

 

Lördagskvällen tillbringades på Strängnäsrevyn och sedan hem för en sen middagslagning med Flickvän och äldsta sonen, grymt gott blev det.

 

långpass 31 jan, sträckning långpass 31 jan

På söndag var det som vanligt dags för långpass. Vi var hela 16 personer som samlats vid Vasavallen klockan nio.  Otroligt kul att vi var så många. Tre stycken skulle ta en lite kortare tur, delvis pga sämre kondition och delvis pga rehab från skador.Vi andra stack iväg mot Malmby och Löt. Vi lufsade iväg i 5:30 tempo eller något snabbare, alla verkade pigga och vi hade otroligt trevliga snack den första timma.. Sedan berättade Camilla om det träningspass hon skulle köra. Efter en timma skulle hon köra en fartökning till 4:30 i 15 minuter. Jag höll ut i åtta minuter, Agge något kortare och Tony ett par minuter till. Eländiga Tegen hängde med hela fartökningen och gjorde senare en till tillsammans med Camilla.  Att han är snabbare och starkare än mig har jag inget problem med, 17 år gör sin skillnad, man måste han vara så äckligt pigg efteråt?
Totalt blev det 19 km på 1:40. Återigen kan jag konstatera att en fartökning efter en mil är sjukt jobbigt, de sista 6 km var inget mysiga.

När jag kom hem hade min pappa kommit förbi, jag o grabbarna hade lovat att hjälpa honom med sin dator. innan jag var klar med det och fixat lunch till oss alla hade det gått två timmar och jag var verkligen helt tom på energi. Jag måste fixa någon sorts proteinrik eller liknande som jag kan hälla i mig när jag inte hinner laga mat direkt efter träning.
Nu är det lugn Netflixstund i soffan och jag har nybakat bröd att ta ut ur ugnen om 15 minuter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.